INGEN FÄRG IDAG :(

Det blev ingen pastellrosa ombre idag… Efter en lång konsultation med frisören tyckte hon att jag skulle komma tillbaka för en total-makeover efter Alexander är född och mitt låshår är uttaget. Så jäkla trist 🙁 Frisören sa att det var en 50/50 chans att den rosa färgen skulle bli flammig på löshåret eftersom detta redan är så behandlat. Det hade bara vart dumt att lägga i färg eftersom resultatet antagligen inte skulle bli bra.

Jag fick alternativet att färga min utväxt blond, men jag vill ju inte lägga kemikalier i botten innan Alexander är född så det vart ingenting…

Men snälla Schwartzkopf tröstade mig med fina produkter från deras lager… Frisören valde 5 grymma produkter åt mig som plåster på såren. Det kändes inte liiika jobbigt på så sätt 🙂 Gosh, nu längtar jag verkligen tills Alex är ute så jag kan få rå om mig själv ordentligt!

schwartzkopf
Halleluja moment! ^^ IMG_4084 IMG_4085 IMG_4086
Ny serie från Osis ”Glamination”, påminner lite om Victoria Secret till utseendet. Produkterna ger tydligen GRYM stadga men mjukt finish.IMG_4087IMG_4092
Jag fick med mig hem:
– schampo, balsam och inpackning från Color Freeze. Vårdande, som samtidigt bibehåller nya färgen.
– en klassiker som jag haft i flera år; ”BC Moisture Kick”. Det är typ balsamspray samtidigt som den reparerar och skyddar. Har alltid gjort mirakel på mitt hår!
– värmeskydd och stadga-spray från Osis nya serie ”Glamination”. Denna ska bli riktigt spännande att prova!
Jag stylar normalt mitt hår en gång per vecka och förväntar mig att det ska hålla ca 5 dagar. Tycker att ”grundprodukten” innan man sätter igång med fön + plattång är extremt viktig, har man ingen förberedande produkt håller ju knappt stylingen ens över dagen.

TIPS till alla som inte får sina lockar att hålla kvällen genom, viktigt att ni köper en ordentlig produkt att ha i innan ni startar fönen. Gå till en frisör och köp något, de ”billiga” produkterna på typ H&M fungerar tyvärr inte.