HEMMAKVÄLL FRAMFÖR MELLO

Nu är det dags för Mello! Med två hundar magen, en sparkande bebis i magen, fruktfat på bordet och en man som masserar mina fötter startar jag denna lördagskväll. Har ni någon favorit i tävlingen? Jag har inte alls hängt med, vet att Samir & Viktor ska ha en bra låt men annars har jag ingen koll… Tror det blir svårt att överträffa Sanna, hon var verkligen grym förra året!!

Basse har dukat fram semlor men jag kommer avstå. Har ätit så otroligt mycket socker senaste veckan och har nu lovat mig själv att avstå snask till nästa lördag! Efterrätter går bra men inte chips, kakor eller lösgodis sådär random som jag ätit det senaste. Kan liksom köpa en påse lösgodis för 15-20 kr och äta framför tv:n efter lunch…

Provade en ny frukt idag, Grenadilla. En slags passionsfrukt som ska vara väldigt mycket sötare än den vanliga. Spännande! Har även köpt 5 dadlar, ska börja äta det lite smått nu inför förlossningen 🙂 Haha, jag tror nog inte det har någon effekt men min barnmorska har sagt att det är sällan arabiska kvinnor går över tiden – så why not?

frukt