TIPS PÅ ATT SÄTTA IGÅNG FÖRLOSSNINGEN?

Det är vanligt att förstföderskor går över tiden så jag ska minsann snart börja trycka dadlar, dricka hallonbladste och massera bröstvårtorna. Tydligen kan man även massera roten på tummen för att stimulera värkar. Jag ska försöka med allt! Inte för att jag har en direkt jobbig graviditet utan för att jag längtar så efter Alexander… Har ni några bra husmorsknep får ni gärna tipsa. Jag gör allt utom att springa i trappor!

Hittade denhär tabellen med statistik, från Socialstyrelsen, 2012.

födselstatistik

2 comments

  1. Jag drack hallonbladste och tyckte det fungerade. Fick väldigt konstiga och långa för värkar med det. Drack det först några dagar men la av för jag vart rädd att det skulle sätta igång.. haha! Sen tog jag mod till mig och fortsatte. Tror jag hann köra i 4 dagar. Då hade jag gått 5 dagar över tiden iofs också men ja, jag kände mig alltid varm på något konstigt sätt efter jag druckit teet. Jag drack de där blad i lösvikt som jag beställde på någon sida. 100% hallonblad. Fick dosera själv. Gjorde 5 dl på morgonen och lät det sedan stå och fyllde på med is så det vart iste. Tillsatte citron och houng så vart det en svalkande sommardrink! Gott faktiskt!

Comments are closed.