KIROPRAKTOR & SURPRISE PÅ RIX FM

Har övat på att profylax-andas idag. Besökte en kiropraktor mot min ischias och helv*te vad ont det gjorde. Jag har aldrig provat en benknäckar-behandling tidigare och även om det kändes väldigt skönt efter behandlingen var tiden på britsen olidlig. Hon knäckte mig på tre ställen och första gången var jag inte beredd så jag skrek rakt ut. Inte sådär överraskande ”tihi”-tjej-rop utan ett äkta ur-vrål från botten av lungorna av smärta och skräck. Hade svårt att slappna av resten av behandlingen. Kände mig sjukt otacksam. 

Iaf så tryckte och masserade hon även  min ischias. Hennes fingrar typ skruvade sig genom mina svullna nerver i både rygg, rumpa och lår. Alltså det gjorde ont, jag fick profylax-andas, fokusera blicken på en tavla på väggen och flyga bort i tankarna. Direkt efter behandlingen värkte det som fasiken i kroppen men redan efter några timmar var det bättre. Jag vill gärna fortsätta gå på behandling men hoppar gärna över momentet när hon knäcker… Eller är det just knäckandet jag betalade för? Det kändes ju så jäkla skönt i rumpan efter hon tryckt, men ska jag då välja medicinsk massage istället? Eller vad gör en naprapat?

Blev klar en timma tidigare och överraskade Basse i studion. Alltid lika kul att lyssna när han sänder… Väldigt sexig röst ^^

rixfm

3 comments

 1. Jag går till en akupunktör/akupressör ca 1 gång/månad samt till osteopaten 3 ggr/året. Stillsamma & milda behandlingar (även om nålarna ibland kan göra lite ont).
  Rekommenderas varmt!

  1. Ååå akupunktur är jag väldigt sugen på! Jag har bokat tid hos naprapat nästa vecka men känns inte det bättre ska jag prova akupunktur. Jag ligger ju på spikmatta ibland och den gör UNDERVERK!! Kan tänka mig att det är lite samma princip. Fick nyligen tipsat om att akupunktur även är bra om bebisen inte fixerar sig, det ska tydligen vara 2 nålar så vips ligger bebisen som den ska!

 2. Hej!
  Jag fick diskbråck för snart ett år sedan och har fortfarande väldigt mycket problem. Tror det först o främst beror på att man har två små barn att konka rundor på=)
  Jag har provat det mesta för ryggen. Naprapat, kiropraktor, sjukgymnastik, massage, tenns, spikmatte you name it. En naprapat är nog som en kiropraktor men han jobbar inte bara med skelettet utan även muskler o dylikt. Det som har gjort absolut underverk för min rygg är en kines som håller på med akupunktur. Synd bara att det ska kosta så mycket. Hoppas snart du blir kvitt din ischias och hur har det blivit efter förlossningen? Har den blivit värre eller och hur gick det att föda med ischias? Har du det pga diskbråck? Anledningen till att jag undrar är för att vi funderar på att ska ett barn till men jag är osäker om kroppen klarar av påfrestningen.

  M V H Pia

Comments are closed.