NY VECKA, NY DAG, NYA MÖJLIGHETER

Idag åker vi tillbaka till Stockholm. Jag har vattengympa på kvällen och ska träffa min frisör på dagen. Vill verkligen färga min utväxt, den är runt 7 cm och jag är så extremt trött på att se fanskapet varje dag. Jag har släppt den största oron om att kemikalierna kan skada Alexander. Nu är han ju så stor, alla organ är utvecklade och fullt fungerande. Vårdguiden säger att man kan vänta med att färga håret de första 12 veckorna, om man är väldigt orolig. Några andra riktlinjer finns inte. Nu är Alexander 32 veckor, men samvetet släpper mig ändå inte.

Är jag egoistisk? Borde jag vänta? Alexander kommer ju få en liiiten dos av färgämnena via navelsträngen, men det går ju ändå inte att skydda honom mot allt? Han kommer ju bli exponerad för alla möjliga gifter så fort han är ute…

måndagmorgon