NOVALUCOL IS DA SHIT NÄR MAN ÄR GRAVID

Herregud, nu korsar jag visst alla möjliga riktlinjer 🙂 Utöver tre alvedon har jag avstått från läkemedel under graviditeten men idag köpte jag ett paket Novalucol. Vart så jäkla trött på den brännande, vidriga och sura halsbrännan.

OMG vad skönt det var!! Kan Novalucol vara en av Guds gåvor till gravida? Fattar inte varför jag hade en så överdriven princip tidigare, Novalucol är ju inte alls skadligt mot fostret när man är gravid. Inte någonstans.

Ni som är gravida med sura uppstötningar, detta tar bort ALLT. Totally worth it…

novalucol gravid

One comment

  1. åå halsbrännan är så sjukt jobbig, spydde som en gris när jag hade det! Tur att det finns bra mediciner för det! 🙂 Hade vart jättekul om du kikade in min blogg och var med i tävlingarna som är uppe nu! 🙂 hoppas vi hörs! Kram

Comments are closed.