GODMORRON!

Är det redan fredag? Jösses vad fort tiden går… Nu är jag i vecka 32 så kika in i eftermiddag för då lägger jag upp en ny veckorapport med magbild 🙂 Idag ska jag in till Söder och fylla på ögonfransar, älskar att man kan stiga upp ur sängen och se typ sminkad ut. Lösfransar i kombination med tatuerad eyeliner och färgade bryn gör sååå mycket på utseendet!

Jag började känna spänningar i längst ner i magen igår.
Är det milda sammandragningar? Eller är det att Alex börjar fixera sig? Jag hoppas det är sammandragningar, har ju inte känt något alls på hela graviditeten och har inte lust att gå över tiden…

midjebälte gravid

Stödbälte is the best… Den ger ett grymt bra stöd och trycket neråt dämpas avsevärt, numera använder jag det varje dag. Köpte det redan i vecka 26 och då kände jag ingen effekt, men nu är det vardagens räddning.

One comment

Comments are closed.