GRAVID ISCHIAS FRÅN HELVETET

Så kom då brevet på posten. Natten till söndag smällde det till och min ischias kom tillbaka. Inte lika farligt som i höstas, då låg jag och grät om nätterna, men tillräckligt för att återigen göra mig handikappad på dagarna och sömnlös på nätterna.

Yasuragi fick avbokas och jag har idag altinerat mellan spikmatta och ispåsar. Ska hämta kryckor hos min läkare idag måndag. Jag ser dock positivt på situationen, jag är snart i vecka 32 och ser slutet av graviditeten. Snart är Alexander ute och jag kan återta min kropp! Dessutom kan ju ischias försvinna lika fort den kommer, förhoppningsvis är den borta om några dagar igen 🙂


Fortsätter ge ros över mina jeans, mjuka och sköna när ischias i rumpan värker. 
Elviras Kläder har 50% på sjukt mycket hela januari, så passa på medan det finns storlekar kvar! Rekommenderas!
Elviras kläder jeans
Elviras kläder jeans

One comment

Comments are closed.