BACK TO WORK

Jösses vilken lång startsträcka huvudet har att komma igång efter långledighet! Var på kontoret 08-18 idag men fick nog inte igång effektiv arbetstid förrän vid 10-tiden 🙂 Kombinationen av att vara höggravid och semesterseg är inte bra… Tror dessutom halva Stockholm kommit tillbaka till verkligheten och börjar planera våren idag, förfrågningar på personal sköt i höjden – främst hos Serveringsproffsen. Jäklar vilka bra företag jag har 🙂 Nu när Effecta och Serveringsproffsen funnits några år märker man dessutom av ett nytt klientel, de som kommer via rekommendationer. Superkul! Hade två nya kunder som ringde via rekommendationer idag, en ska ha 50-årsfest i februari och en annan vill att jag anordnar 40-års fest i juni.

På lunchen gjorde jag ett misslyckat försök till att shoppa lite nya gravidkläder. Usch, jag blir så sur när INGET passar och man bara känner sig blek och tjock i provrummet. Gick tillbaka till kontoret och kikade runt lite på nätbutiker. Hittade faktiskt en ny sida med mammakläder, Elvira´s kläder. En liten ”okänding” som hade väldigt mycket snyggt. Den fysiska butiken finns i Falkenberg (min gamla hemstad!!) men man kan även beställa via nätet. Klickade hem tre toppar och ett par byxor. Hoppas jag hinner få hem paketet innan helgen!


Dessa var väl supersnygga? Beställde även en randig kortärmad topp, ska visa allt när det kommit hem.elviraskläder

2 comments

  1. Vilken superbra tips!! Men dom verkar dock slutsålda nu i alla storlekar förutom L och XL.
    Vad tog du för storlek på tröjorna o jeansen? 🙂

    1. Hello, jag tog M på tröjorna och 38 på jeansen. Jeansen kunde jag dock ta i strl S, de var ganska lösa. Tillägger att jag inte haft S sedan typ 14-års åldern men dessa var som sagt ganska stora…. Lycka till!! <3

Comments are closed.