SÖNDAGSMYS & LÄGENHETSVISNING

Började dagen med Förmiddag därefter var vi på lägenhetsvisning. Vi tittade på en nybyggd 3:a i Farsta, jättefin men lite för modern planritning för vår smak. Jag gillar 60-tals hus där man har mindre öppna ytor och fler rum så som separat kök och vardagsrum. Dock kändes lägenheten väldigt lyxig, den byggdes för bara 15 år sedan, och uteplatsen låg perfekt nära en lekplats. Vi lade in ett bud strax över 2 miljoner som ganska snart blev överbudat. Nästa söndag ska vi titta på en stor 3:a här i Skarpnäck, inte lika mysig uteplats men en bättre planritning med separat kök.

Vi fick nytt lånelöfte förra veckan vilket gör att man kan vidga sina vyer lite. Känns väldigt spännande! Vi söker en stor 3:a i Farsta eller Skarpnäck, där får man mest yta för pengarna och har nära till naturen men bara drygt 10 min till Söder. Enda kravet på nya lyan är att den har en fin uteplats och ligger i ett lugnt, tryggt område. Innan sommaren hoppas jag hitta något.


Turkos tröja på jobbet idag. Det är faktiskt en träningstop från H&M, perfekt gravidtröja!

Super-elastisk som smiter åt kring magen så man slipper gå runt med ett tält.
IMG_5527
IMG_5526 IMG_5513