UPPESITTARKVÄLL

Lord have mercy för allt jag ätit de senaste 48 timmarna. Ingen skulle tro mig om jag berättade. Bara idag har jag ätit en dubbelask (!!) med After Eight. Från den 25:e ska jag köra en cleanse och ta en vecka av bara nyttigheter, ekologiskt och mycket raw-food. Usch, får dåligt samvete när jag tänker på allt socker Alexander fått i sig, men det är inget att gräva ner sig i nu efteråt… Två dagars slarv är väl inte hela världen!?

Jag bryr mig inte så mycket om fett men just socker känns som rena giftet. Går ALL mat över i navelsträngen? Fasiken, får ju seriös ångest ju mer jag tänker på saken… Stackars mitt barn, vad är det för mamma som svullar socker á 2000 kcal på en dag!? Har ju seriöst fått i mig det om jag käkat en hel After Eight.

Helvete, måste sluta skriva om det. Blir mer och mer nojjig över varje slag på tangentbordet…. Haha va faaan?

Ny pyjamas från Lindex idag. Kändes snudd på onödigt, det är en klassisk julpyjamas med glittriga sömmar som garanterat kommer på mellandagsrean i övermorgon 🙂
IMG_5275 IMG_5276