NU TAR JAG SEMESTER!

Nyss hemkommen från ett kort pass för Serveringsproffsen. Nu checkar jag ut för två veckors semester, härligt!

Jag och Basse ser fram emot en shoppingweekend. Vi är typ aldrig inne i city, tycker det är så trångt bland alla turister på Drottninggatan, Sergels Torg och Stureplan men i helgen ska vi faktiskt in och trängas bland all julhysteri. När man inte måste handla något är det inte lika stressande. Så nu ska vi ta två dagar och bara strosa, fönstershoppa, äta god mat och kanske fynda lite. Riktigt mysigt! Jag ska hålla ögonen uppe efter en musikmobil att ha ovanför skötbordet, har ännu inte hittat den perfekta 🙂

Arbetade på en fest i city idag. Startade kvällen med att göra snittar…
IMG_5070
Välkomstbubbel… Börjar känna sug efter champagne, ett riktigt krispigt, iskallt glas halvtorrt skumpa… MmmIMG_5078