VIKT VECKA 25

Vågen står på 63 kg och nu är jag mitt i vecka 25. Jag har gått upp drygt 3 kg eftersom jag normalt väger
59-60 kg. Jag känner mig ännu inte så tung men väldigt klumpig eftersom det är svårt att röra sig fritt. Kroppen känns även ganska ”slapp”, låren och armarna känns lösare… Låg och klämde på mina lår innan, kändes som typ bulldeg. Sexigt. Man ser att jag blivit lite tjockare på innerlåren i spegeln också. Vet att hormornerna ställer om sig efter graviditet och att det är svårare att gå ner i vikt och att man blir ”slappare” i fettet. Hmm, känns ju sådär.

Jag går på gravidyoga varje tisdag, det känns bra även om det inte är så svettigt. Ska försöka komma på fler promenader så jag inte helt tappar musklerna i kroppen.

Imorron ska vi till barnmorskan och mäta magen och lyssna på Alexanders hjärta, spännande!
IMG_4892-003
IMG_4891