VÄLGÖRENHETSMATCH

Igår uppfyllde Basse en gammal pojkdröm; att spela i samma lag som Ravelli : )

RIX Fm anordnade en välgörenhetsmatch för BRIS i Åhus, under Åhus Soccer Week. Det var Basse, Ravelli och lite andra kändisar som mötte Malmö FF. Efter matchen såldes matchtröjorna i förmån till BRIS.

Allt var väldigt bra arrangerat, sponsorerna var trevliga och vi gjorde ett kärt återseende med State of Drama. De var med på förra årets RIX Fm Festival, så vi tog en favorit i repris på krogen : )

IMG_3210Lite hårfix hos frissan innan matchen. När jag går ut unnar jag alltid mig en blow out eller styling, det tar 2 timmar för mig och 30 min hos en frissa. Även om det kostar några hundralappar är det sååå värt!! Håller dessutom 3-4 dagar efteråt.
IMG_3222 IMG_3242 IMG_3299 IMG_3267 IMG_3292

Lika barn leka bäst. Såhär ser det ALLTID ut på vårt hotellrum.
IMG_3298 IMG_3300 IMG_3313