PLANERING

Idag blir en spännande dag! Jag har fem möten med bröllopspar inplanerat, vilket är lite över gränsen men alla ville komma just idag : )
Varje möte tar ca en timma och därefter tar det ca en timma att sammanfatta träffen och skriva offert med planering. Nu när jag bestämt att arbeta max åtta timmar per dag kommer jag sända ut offerterna först på onsdag. Det betyder att torsdag är tidigast som jag kommer hinna sitta med administrativt jobb igen. Shit, tiden går verkligen fort när man har så ”korta” arbetsdagar!

Mina ändrade arbetsdagar har frigjort otroligt mycket tid åt hemmet, det börjar bli väldigt fint med all ny inredning. Vi har alltid haft det mysigt men nu börjar vi verkligen få dendär privata touchen i lägenheten. Ser fram emot dagen vi måste göra plats åt en tredje person : )  Jag och Basse längtar så mycket efter barn, tror vi är såna som kommer rusa och köpa säng så fort stickan visar kryss : )
Haha, och glöm att jag kommer klara hålla det hemligt i tre månader som sig bör! Jag har gått över tiden två gånger med typ en vecka och varje gång har jag pinats av att  inte berätta.

IMG_8687