ÄNTLIGEN HEMMA

Efter en sjukt jobbig resa är vi äntligen framme! Jag är van vid att flyga långt men denna gången var det riktigt drygt. Ont i huvudet, uppblåst mage och statiskt hår.
Jag fattar inte hur folk i USA kan äta så äcklig mat, vi blev serverade hamburgerbröd med smält ost och skinka till både frukost och lunch på planet… Höll på att spy, hur kan de äta så mycket onyttigt?

Denna gången bor vi på Treasure Island, har en minisvit på 29:e våningen. Det är näst högst upp i komplexet och vi har en fantastisk utsikt! Två av rummets väggar är av fönster så när man ligger i sängen känns det som om man svävar mitt över strippen. När man åker hiss ner till markplan slår det lock för öronen! 🙂

Det blev inte så mycket bilder första timmarna, lovar att fota massor efter jobbet idag!

IMG_13006

IMG_1005