VAD HÄNDE MED TIDEN?

Jag har alltid varit en medveten person, medveten om mig själv och vad som händer omkring mig. Jag har, trots upp och nergångar i livet, alltid haft en väldigt stor självkännedom.

I somras tog jag beslutet att anställa en personalchef till mina företag. Ett beslut som verkligen vart korrekt, det har visat sig vara en ypperlig person och jag vänder tillbaka cred åt mig själv att sålla en så duktig person. Visst så har jag förlorat en del i vinst, personal är väl nästan alltid den dyraste utgiften, men det har gett tillbaka så otroligt mycket. Jag har frigjort tid åt mig själv, och nu plötsligt inser jag att jag levt 18 månader utan att fokusera inåt. Jag har förlorat en del av relationen till mig själv.

Det är absolut inte sorgligt, mer en utmanande känsla. Jag har växt så mycket som person utan att vara medveten om det. Nu står jag lite som en ny kvinna jag behöver lära känna. Som ni vet har jag gått med i en del nätverk för att träffa likasinnade entreprenörer, det ger mig jättemycket energi. Men jag behöver även finna en personlig coach, någon som kan arbeta mer på ett psykologiskt plan.

Är det någon som vet någon bra personlig coach, vart söker man? Går man på rekommendationer?

Måste såklart avsluta med en fråga från”den nya Evelina”:
Är det avdragsgillt?